Referencer til sundtankegang

Hanne 38 år,

Tusind tak for din dejlige rolige og meget anerkendende måde at være på. Det giver mig tryghed og ro til at være mig.

Tina 43 år,

Jeg ved ikke hvad du gør, men du stiller bare nogle gode spørgsmål, der lige rammer der hvor jeg kan foretage ændringer. Det har hjulpet mig til den forandring jeg ønskede. Tak for det.

Gitte 40 år,

Anette er en skarp iagttager, hun har en speciel evne til at observere andre menneskers tilstand, og stille spørgsmål som får mig til at reflekterer over egen situation. Hun er et varmt og omsorgsfuldt menneske. Anette er ambitiøs  som Psykoterapeut / coach. Hun har en særlig gave, som får mig til at se livet i et nyt og positivt perspektiv.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anette:)

Yvonne 40 år,

Jeg oplever at du har en tillidsfuld og anerkendende tilgang. Du forstår at skabe et roligt og behageligt terapeutisk rum.

Du er skarp i at komme ind til kernens essens på en blid måde. Du arbejder sammen med mig om at løfte og frembringe nye handlemuligheder hen imod mit formål med sessionen.

Pige 17år

Tak fordi du har gjort mig glad og givet mig mere overskud i hverdagen. Du har lært mig at tro på mig selv, og at jeg skal gøre hvad jeg synes er bedst og ikke hvad andre synes. Det bedste er, at jeg ikke går rundt og er ked af det mere.

Vibeke 50 år

"Jeg har fuld tillid til dig som coach og psykoterapeut, og jeg vil til enhver tid lægge mit liv i dine trygge hænder"

 
 
Anette Krarup | Rådyrvej 32, 8660 Skanderborg  | Tlf.: 2993 8660 | sundtankegang@mail.dk